Keelepöörde konverents "Mitu keelt kodus, koolis, ühiskonnas"

UUS INFO: Keelepöörde III konverents toimub 26.oktoobril veebis!

Peagi, juba 26.oktoobril, toimub järjekordne III keelekonverents. Seekord on teemaks mitmekeelsus. Konverents "Mitu keelt kodus, koolis, ühiskonnas" saab teoks hübriidkonverentsina. Suur hulk osalejaid on ennast juba konverentsile Narva Vanalinna Riigikooli registreerinud. Konverentsist saab osa ka veebiteel. Veebis osalemisega kokku on konverentsile oodata ligemale sada osalejat. 

Konverentsi üheks eesmärgiks on arutada ja leida häid lahendusi mitmekeelsuse väljakutsetes meie hariduselus nii lasteaias, koolis kui ühiskonnas. Konverentsil osalejad saavad kuulda mitmekeelsuse ja laste keeleõppe mitmetest tahkudest ja arengutest. Osalejatel nii kohapeal kui veebis on hea võimalus jagada oma kogemusi mitmekeelse õppega seonduvast: metoodikast, osalemisest erinevates projektides/programmides, uutest õppekeskkondadest, õppematerjalide kasutamisest. 

Eesti Keelepööre on seadnud oma missiooniks edendada jätkuvalt keelepöörde võrgustiku koostööd ühiste eesmärkide saavutamise nimel.

Konverentsi korraldab traditsiooniliselt Ida-Viru maakonna haridusklastri partner Eesti Keelepööre. Keelekonverentsi korraldamisel on abiks EVÕL, EKTKÕL, VEHS ja Narva Vanalinna Riigikool.

Konverentsi läbiviimist toetab IVOL haridusprogrammi "Keelepööre Ida-Virumaal - vajalik, võimalik, kasulik" raames. 

Konverentsi päevakavaga saab tutvuda siin

Konverentsile saab registreeruda kuni 22.oktoobrini siin







Comments