Palju õnne, Eesti Keele kui Teise Keele Õpetajate Liit!

Juba 19 aastat on olnud olemas Eesti Keele kui Teise Keele Õpetajate Liit (EKTKÕL). Liidu loomise mõte sai küpsemaks keeleõpetajate võrgustiku seminaril Tartus 7. detsembril 2001. Järgmisel päeval, 8.detsembril toimuski koosolek, kus otsustati luua liit. Eesti Keele kui Teise Keele Õpetajate Liidu asutamiskoosolek toimus Hugo Treffneri gümnaasiumis. 

Liidu tegevus on olnud nende aastate jooksul väga mitmekesine ja vahelduva hooga. Taas alustas liit aktiivsemat tegevust käesoleval aastal kui valiti liidule uus juhatus. EKTKÕL juhib Virumaa Kolldeži keeleõpetaja Ingrid Prees.

EKTKÕL-i tegevus toetab igati eesti keelepööret nii Ida-Virumaal kui kogu Eestis. Meie ühine mure on eesti keele oskus, keele õpetamise kvaliteet ja õpetamise professionaalsus.

Eesti Keelepööre kaasas EKTKÕL-i keelekonverentsi korraldamisesse oktoobris Kohtla-Järve Gümnaasiumis kui ka eesti keele kui teise keele õpetajate meistriklassi korraldamisesse.

EKTKÕL tegevusest saab rohkem lugeda kodulehel siin 

Eesti Keelepööre õnnitleb EKTKÕL-i sünnipäeva puhul ja soovib kõigile eesti keele kui teise keele õpetajatele rahulikku jõuluaega ja toimekat uut 20ndat tegevusaastat!

Foto Eesti Keelepööre: EKTÕKL õpetajad meistriklassis õpetamas. Saka, nov 2020






Comments