Keelepööre on saanud sisse enneolematu hoo

Käesoleval õppeaastal, vaatamata viirusperioodi keerukusele on riik, paljud kõrgkoolid, Integratsiooni SA ja loomulikult ka Eesti Keelepööre pakkumas  eesti keele kui teise keele valdkonna õpetajatele hulgaliselt täiendkoolitusi. 

Mõned koolitused õpetajatele 

Narva Kolledz  

Eesti keele teise keelena õpetamise didaktika ja metoodika

Koolituse eesmärk: Uute eesti keele õpikute baasil analüüsida ja praktiseerida osaoskuste õpetamist B2 taseme saavutamiseks ning kasutada keeleõppeülesandeid keeleoskuse kui üldpädevuse arendamiseks.

Tartu Ülikool 

Eesti keele kui teise keele koolitus üldhariduskoolide aineõpetajatele, rohkem infot siin  

Koolitusel arendavad õpetajad oma üldpedagoogilisi ja ainedidaktilisi oskusi, kasutavad aktiivõppemeetodeid ning õpivad selle käigus tõhusalt eesti keelt.

Tallinna Ülikool

1+1 on rohkem kui kaks: koostöö võlud lõimitud aine- ja võõrkeeleõppes, sept-nov 2020

Koolituse eesmärk on tutvuda lõimitud aine- ja võõrkeeleõppe eri võimalustega ning kogeda aine- ja võõrkeeleõpetajate koostööd LAK-õppe moodulite väljatöötamisel, läbiviimisel ja analüüsimisel.

Eesti Keelepööre 

Integratsiooni SA ja Eesti Keele Maja

Eesti keele õpetajate kultuuriteadlikkuse programm koostöös koolitusettevõttega Juunika.

Kui soovite värskendada ja rikastada oma teadmisi Eesti kultuuriloost ja külastada erinevaid Eesti kultuuriloolisi paiku ning saada uusi ideid, kuidas neid teadmisi oma igapäevatöös õpilasteni viia, siis see programm on Teie jaoks! Programmi sisuks on 2-päevane Sinu jaoks TASUTA ÕPPEREISReis toimub 21.-22. oktoober 2020.

Rohkem loe siin




Comments