Head jõuluaega ja toredat aastavahetust

 Eesti Keelepööre soovib kõigile, kes ühel või teisel moel on 2020.aastal panustanud eesti keele õppesse. Keelpöördes on olnud oluline ja edukas aasta. Oleme teinud koostööd Integratsiooni Sihtasutusega, Eesti Keele kui Teise Keele Õpetajate Liidu ja Eesti Võõrkeeleõpetajate Liiduga. Eesti Keelepööre on Eesti Õpetajate Ühenduste Koostöökoja liige ja osaleb aktiivselt erinevate seadusaktide kohta arvamuste andmises.

Aasta alguses kogunes keelepöörde nõukoda, kes kuulas ära keelepöörde strateegilise tegevuskava ja arutas eesti keele õppe probleeme. 2020.a osalesime Riigikeele Nõukoja töös, tegime koostööd HTM keeleosakonnaga. Olulisteks sündmusteks mööduval aastal olid järjekordse keelekonverentsi korraldamine ja eesti keele kui teise keele õpetajate meistriklassi läbiviimine sügisel.

Eesti Keelepööre on Ida-Virumaa haridusklastri partner, teeme koostööd Haridus- ja Teadusministeeriumiga, Virumaa eesti hariduse seltsiga (VEHS), Integratsiooni Sihtasutuse ja Narva eesti keele majaga ning TalTechi Virumaa Kolledži ja TÜ Narva Kolledžiga.

Aitäh koostööpartneritele ja õpetajatele, kes osalevad keelepöörde võrgustikus.



Comments