Virumaa Eesti Hariduse Selts tunnustab eesti keele õpetajaid

Eesti Keelepöörde koostööpartner Virumaa Eesti Hariduse Selts (VEHS) otsustas välja kuulutada eesti keeles ainet õpetavate ja eesti keele õpetajate tunnustamise konkursi. Samuti soovitakse tunnustada eesti keele õppesse panustanud inimesi.

VEHS kuulutab välja konkursi parima eesti keele õpetaja, parima eesti keeles õpetava aineõpetaja ja aasta keelesõbra leidmiseks. Kandidaate saab esitada 18. jaanuarini 2021. Nominendid valib välja Virumaa eesti hariduse seltsi juhatus ning laureaadid selguvad jaanuari lõpus.

Aasta eesti keele õpetaja, eesti keeles õpetava aineõpetaja ja eesti keele sõbra nominatsiooni välja kuulutamise eesmärk on tunnustada tublisid ja teotahtelisi õpetajaid, kes õpetavad muu õppekeelega õpilasi eesti keeles, väärtustavad eesti keeles antavat haridust ja on eeskujuks õpilaste väärtushoiakute ning õpioskuste kujunemisel. Aasta eesti keele sõbra nominatsiooniga tunnustatakse eesti keele õppe toetajaid.

Ettepanekuid tunnustamiseks võivad VEHS-i juhatusele teha nii juriidilised kui ka füüsilised isikud. Ühest asutusest võib korraga esitada kuni kaks kandidatuuri. Samuti võib kandidaadiks esitada enda kandidatuuri.

VEHS tegevuse eesmärk on toetada eestikeelset kvaliteetset haridust Ida-Virumaal.

Nominatsioonide statuutidega saab tutvuda siin

Ettepanekud saata e-postile virumaaeestihariduseselts@gmail.com

Rohkem loe siit 

Allikas: Õpetajate Leht 16.nov 2020



Comments